місто Київ свято афіша Різдво події Різдво Христове місто Київ

Куди піти на Різдво у Києві з дитиною: топ-10 святкових подій

Сейчас читают: 618
womo.ua

Ще не спланували Різдво? Що ж, вашій родині необхідні незабутні враження та гарний настрій! Ми підготували для вас десятку найкращих подій, які відбудуться 25 грудня у столиці України, на які ви можете піти разом всією родиною. Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів Щоб дізнатися більше про події та різдвяні заходи, перегляньте нашу афішу подій на 25 грудня 2023 року. Афіша подій на 25 грудня 2023 рік «Ніч перед Різдвом» Казкова ніч, сімейна ніч, дивовижна ніч на хуторі поблизу Диканьки!

А якщо до цієї страви додати дещицю містичності? А якщо в цю ніч іще намішати трішки кохання та пристрасті? Тоді усім знайома новорічна історія набуде зовсім нових обрисів, зазвучить по новому і глядач полине у світ різдвяних пригод!

Вакула, Оксана та навіть сам Чорт із Солохою зійдуться у комедійній боротьбі за своє кохання! А феєрія автентичної музики та колядок створять справжню гоголівську святкову атмосферу та подарують заряд позитиву на цілий рік!

Коли: 25 грудня, 18:00. Де: Київ, Центральний будинок офіцерів Збройних сил України. Ціна: 100 — 650 грн. Читайте також: Історія «Щедрика», який підкорив весь світ Майстри чудес Дива трапляються лише там де на них чекають – саме так вважає мишка, на ім’я Мері, яка готується до свят та мріє аби у її домі нарешті трапилось справжнє зимове диво!

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA