місто Київ собаки тварини домашні тварини тварини на війні місто Київ

У Києві відкривається кафе для собак: фото та дата відкриття

Сейчас читают: 913
womo.ua

25 листопада 2023 року у Києві відкривається зоокафе Woof-Woof із меню для собак. Зазначимо, що заклад описують як «простір для собак і про собак», де регулярно проводитимуть тематичні заходи, лекції та майстер-класи з догляду, соціалізації та дресури.

Також команда влаштовуватиме святкування днів народжень для собак. Читайте також: Як допомогти безпритульним тваринам під час холодів Господарям хвостатих заклад теж підготовив меню.

У Woof-Woof можна замовити каву, чай, матча та десерти: еспресо – 35 грн; капучино – 45 грн; фільтр-кава – 50 грн; гречаний чай – 60 грн. Читайте також: Як підготуватись до блекаутів: поради для власників чотирилапих Тваринам пропонують крафтові ласощі — коржики, холодець та желе різних форм і смаків: холодець з індичкою – 10 грн; желе з фруктами – 10 грн; коржик з яловичиною та морквою – від 8 до 40 грн.

Також заклад проводитиме сеанси з каністерапії для лікування емоційних розладів, як-от депресія, ПТСР і тривожність (в окремій залі). Читайте також: Гості магазинів «Фора» зібрали більше мільйона гривень на допомогу бездомним тваринам Команда закладу визначає свою місію як розвиток pet-friendly культури та створення ком’юніті «свідомих людей, яких об’єднує любов та повага до тварин».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA