місто Київ українська культура виставка Різдво Різдво Христове місто Київ

У Києві відкрили виставку про традиції святкування Різдва: фото

Сейчас читают: 288
womo.ua

Не за горами Різдво 2023. До свята в Музеї історії міста Києва відкрили виставку «Київська ялинка від XIX століття – до сьогодення» про те, як змінювалися традиції святкування Різдва.

Зазначимо, що на виставці представлені: вінтажні ялинкові іграшки, фігурки з вати та паперу, прикраси з тонкого скла ручної роботи, гірлянди, картонні та пластикові іграшки. Читайте також: У Києві відкривається кафе для собак: фото та дата відкриття Також відвідувачі побачать роботи українських митців із зображенням краєвидів зимового Києва з фондів музею. Читайте також: Незабаром у Києві відкриється велика ковзанка просто неба Виставка триватиме до 4 лютого, її можна відвідати з середи по неділю (12:00 – 19:00) за адресою вулиця Богдана Хмельницького, 7.

The post У Києві відкрили виставку про традиції святкування Різдва: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA