фестиваль

Незабаром у Києві розпочнеться фестиваль ліхтарів Lights & Dreams

Сейчас читают: 264
womo.ua

Проєкт уже отримав багато шанувальників за кордоном, а ось в Україні він пройде вперше. На відвідувачів чекає справжній парк ілюмінацій і масштабних світлових інсталяцій, кожна з яких сягає від 3 до 7 м заввишки.

Понад 50 000 ліхтариків, 10 км шовку та 140 000 квадратних метрів парку перетворять Співоче на ілюмінаційну казку! Світлові інсталяції фестивалю стануть невід’ємною частиною легендарної історії про паралельний світ, де панують феї, ельфи, дракони та інші магічні істоти.

За словами організаторів, усі фігури виготовлені вручну з натурального шовку та спеціальних led-ламп для створення справжньої новорічної атмосфери: Окрім цього, фестиваль пропонує всім відвідувачам повний спектр розваг, а саме інтерактивні зони дозвілля, зони відпочинку, фаєр-шоу, шоу аніматорів, стилізовані фотозони, тематичні фудкорти та багато іншого.

Варто зазначити, що захід проводять організатори Фестивалю гігантських китайських ліхтарів, що вже з успіхом пройшов у Києві та інших містах України.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA