Украина Україна місто Київ книги фестиваль війна в Україні натхнення Украина Україна місто Київ

Тиждень дизайну в Києві – чому не варто пропустити Kyiv Design Week 2024

Сейчас читают: 578
womo.ua

Kyiv Design Week 2024 запрошує киян та гостей міста провести разом останні серпневі дні та зустріти осінь. Цього року подія відбудеться вдруге і ставить на меті побудувати екосистему дизайну в Україні.

Фестиваль охопить головні локації міста, представить роботи понад 50 учасників, а також дозволить дизайнерам вільно презентувати свої напрацювання, вступити в діалог з міським середовищем та містянами й взаємодіяти один з одним.

Київ чекають концентроване співтворення та обмін досвідом, занурення в дискусії та пошук відповідей, натхнення на рух вперед.  «Щодня, навіть під час жорстокої війни, ми конструюємо майбутнє, і дизайн є потужним інструментом цього створення.

Суміші естетики, функціональності та раціональності вже не достатньо. Дизайн – це дія, відповідь на зовнішнє, на колективні процеси, на війну і наше ставлення до неї.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA