Україна книги що читати натхнення читання дозвілля Україна

33 книги, які варто прочитати кожному українцю, кожній українці

Сейчас читают: 403
womo.ua

Здається, відповідь на це питання очевидна — твори Шевченка, Українки, Котляревського, Стефаника та інших класиків української літератури.

А також, звісно, підручники з історії. Так-то воно так, але що до сучасної літератури? Ми вирішили покопирсатися в величезних стосах сучасних книжок популярних українських видавництв (“Ранок”, “Богдан”, READBERRY, Фабула, 4MAMAS) і представити увазі наших читачів ті з них, які насамперед промовляють до нас, як до українців, людей, що мають знати її історію, культурні коди, традиції та героїв.

Вийшов немалий такий собі список аж з 33 книжок — на кожен рік нашої незалежності! Розміщуємо книги в порядку зростання віку читацької аудиторії — від тих, що для наймолодших читачів до тих, що зацікавлять поважних дорослих.  1. “Мої права.

Про права та обов’язки: твій довідник з громадянства” Книжка знайомить читачів і читачок з основними «правилами», що нам їх диктує прийняття українського громадянства.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA