Украина Ukrainian Fashion Week українські бренди колекція мода 2024 нова колекція Gunia Project Украина

GUNIA Project презентувала нову колекцію «Вільце», створену спеціально для Ukrainian Fashion Week

Сейчас читают: 559
womo.ua

Колекція GUNIA Project ‘Вільцеʼ — це тонке осмислення українського традиційного весілля через призму сучасності. Автентичні мотиви, символи та елементи українського весільного обряду переплітаються та трансформуються у контексті сьогодення.

Показ колекції побудований як театралізоване дійство, що поєднує в собі елементи перформансу та дефіле. Глядачі не лише споглядають демонстрацію одягу, але й занурюються у символічний простір весільної обрядовості, де кожна деталь розкриває нові грані давніх ритуалів.

Показ супроводжується музичним перформансом Марічки Квітки. Одяг з колекції ‘Вільцеʼ є втіленням складного і детально пропрацьованого дизайну, де кожен елемент, від вишивки до крою, має своє образне значення.

Застосовані матеріали та техніки обрані не випадково — вони глибоко сягають корінням української культури, та водночас адаптуються до сучасного стилю життя крізь призму GUNIA.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA