місто Київ День незалежності України афіша дозвілля вистави цікаві події події місто Київ

Афіша подій на День Незалежності України: куди сходити в Києві 24 серпня

Сейчас читают: 700
womo.ua

День Незалежності України в Києві — це яскраві емоції помножені на незабутні враження! Одягайте свої вишиванки — і з розмахом відзначайте головне державне свято країни!

Адже 24 серпня 2024 року ви можете відвідати найцікавіші заходи Києва, серед яких виставкові проєкти, яскраві шоу, концерти, музичні події, вистави та фестивалі. Читайте також: Як незабутньо провести час удвох: ідеї для ідеальних побачень З нагоди Дня Незалежності України 2024 пропонуємо повну програму подій 24 серпня у Києві. Вистава Наталії Могилевської «Я вдома» Час: 18:00.

Де: Театр «Особистості», вул. Січових Стрільців, 1-5, Центральний Будинок Художника. Ціна: 200-800 грн. Це, мабуть, одна з найемоційніших і найзворушливіших концертних програм Наталії Могилевської.

Ось уже кілька місяців вона представляє нове шоу під назвою «Я вдома». За своєю суттю це моновистава, в якій зібрані всі сльози українців, всі їхні емоції у віршах і піснях. Музична вистава «Тичина: феномен доби» від DakhTrio та Гогольfest» Час: 18:30.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA