Україна Австрія місто Ворошиловград День Незалежності українські фільми фільми поради війна в Україні Україна Австрія місто Ворошиловград

15 потужних фільмів, які варто подивитись до Дня Незалежності України

Сейчас читают: 435
womo.ua

До 33-річчя незалежності України підготували добірку найкращих фільмів, що вийшли в український прокат. Кожен з цих фільмів відображає унікальні сторінки української історії та культури, пропонуючи глядачам різноманітні емоції та глибокі роздуми.  «Віддана» (2020) Режисер: Христина СиволапПро що фільм: Екранізація роману Софії Андрухович «Фелікс Австрія».

Дія відбувається на початку ХХ століття у місті Станіславів. Фільм розповідає про складні стосунки двох жінок, Стефанії та Аделі, які виховувалися разом як сестри, хоча їх пов’язує набагато більше перетинів більше, ніж просто родинні тенета.Чому варто подивитись: «Віддана» вражає візуальною естетикою, вишуканими костюмами та інтер’єрами.

Фільм зачіпає теми відданості, кохання та самопізнання, що не втратили своєї актуальності й сьогодні. До речі телевізійна прем’єра відбулася 24 серпня 2020 року у День незалежності України.Нагороди: Стрічка здобула визнання критиків за свої художні досягнення та оригінальність сценарію. «Я і Фелікс» (2023) Режисер: Ірина ЦіликПро що фільм: Драма, що досліджує складні стосунки між молодим хлопцем та колишнім солдатом, що пережив війну та втратив себе.

Вони стають друзями і починають разом шукати сенс у житті, кожен у свій спосіб.Чому варто подивитись: Це чуттєва історія про втрати, прощення та прийняття себе.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA