Индия Украина місто Київ Мода українська мода українські бренди жіноча мода мода 2024 Индия Украина місто Київ

Made in Ukraine: що носити восени 2024 року

Сейчас читают: 399
womo.ua

Осінь 2024 року дивує своїми трендами. У сезоні знайшлося місце і романтичності, і спортивному шику, і діловому стилю, і навіть бунтарству 90-х.

Ми пропонуємо ознайомитися з найяскравішими колекціями майбутнього сезону, тим паче, що холоди не за горами. Пропонуємо вашій увазі нові осінні колекції від українських брендів, які демонструють модні тренди осені 2024 року. Нові осінні колекції від українських брендів: топ-11  Kachorovska У новопрезентованій осінній колекції бренд Kachorovska, натхненний силою мистецьких ідей, представив одяг від жінки для жінки — особлива увага приділена вирізам, посадці, формам, котрі лиш сильніше буяють на фоні чорної, темно-синьої й червоної барв. PAPAYA Осіння колекція «OFFICE’24» від PAPAYA, що поєднала в собі та базу і трендові позиції, які необхідні нам цієї осені.

В «OFFICE’24» представлені: піджаки, жилети, капрі, спідниці, сукні, лонгсліви, боді та штани в компліментарних відтінках, а саме: чорному, оливкового, шоколадного, сірого та білого. JUL та ЦУМ Київ Перша осіння колаборація JUL x ЦУМ Київ переосмислює традиційну уніформу та асоціює її зручність із сучасними стилістичними рішеннями.

Основою лімітованої капсули стала широка лінійка кашемірових виробів. Цього разу JUL приділив особливу увагу тканинам, щоб затишок можна було відчути на дотик.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA