Украина українські бренди весілля мода 2024 нова колекція весільні сукні Украина

Тиждень моди: український бренд традиційного одягу GAPTUVALNYA представив весільну колекцію

Сейчас читают: 221
womo.ua

Український бренд Gaptuvalnya, що відомий своєю відданістю збереженню та переосмисленню українських етнічних мотивів у сучасному модному контексті, провів спеціальну подію в рамках Українського Тижня Моди.

Під Час заходу була представлена весільна колекція «Віно», що поєднує багатий культурний спадок України з вишуканим сучасним дизайном – а також унікальні автентичні експонати, що були частиною весільного обряду наших предків. Читайте також: GUNIA Project презентувала нову колекцію «Вільце» Колекція «Віно» складається з п’яти весільних суконь різної довжини та брючного костюма, які прикрашені вишуканою білою вишивкою на білому полотні.

Основним джерелом натхнення для створення суконь стала ґуґля – традиційний верхній одяг наречених, який надає образам особливого символічного значення.

Важливим елементом презентації стала демонстрація традиційного українського весільного вбрання з приватної колекції Богдана Петричука, що включає сорочку, плахти та велику кількість різноманітних прикрас.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA