Украина Англия Австрия Україна фестиваль кар'єра новини куди піти Украина Англия Австрия Україна

Що цікавого готують організатори LINOLEUM 2024?

Сейчас читают: 295
womo.ua

Вкрай насичена (і повністю безкоштовна) освітня програма — є однією з «родзинок» фестивалю, тому й 2024 рік не став виключенням для відвідувачів LINOLEUM.

Впродовж п’яти днів фестивалю заплановано 15 потужних освітніх заходів + 1 індустріальний bonus event. Презентація проєктів UK/UA Animation: учасниці проєкту вперше покажуть свої короткометражки, що створили під керівництвом досвідчених менторок з Великої Британії.

Проєкт UK/UA Animation Lab організовано за фінансової підтримки програми UK/UA Creative Partnerships, започаткованої Британською Радою у співпраці з Українським інститутом;; Анімаційний пайплайн для 2D та 3D: поговоримо про процес виробництва та його етапи з Сімоном Джампаоло — номінантом премії BAFTA, що працював над багатьма проєктами для Netflix, Marvel, Cartoon Network, Disney тощо; Інтуїтивний метод побудови сюжетів для анімаційних фільмів та коміксів: незалежний режисер-аніматор Мальте Штайн їде до Києва, аби поділитися інструментами та лайфхаками, що дозволяють йому створити вигадану історію без втрати автентичності; З чого складається гарний віжуал у 2D? розкаже Луца Тот, призерка Міжнародного фестивалю анімаційних фільмів в Ансі, учасниця Каннського кінофестивалю та Берлінале.

Членкиня цьогорічного журі так само буде присутня на фестивалі; TOTAL REFUSAL: До місяця — це воркшоп за підтримки Австрійського бюро кооперації у Львові та Ukraine Office Austria, що запросить вас на територію геймдеву.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA