кулинария персики випічка прості рецепти десерти

Що приготувати з персиків: рецепти від салату до тарта

Сейчас читают: 954
womo.ua

Сезон персиків у самому розпалі, скористайтеся цими чудовими рецептами, які одночасно корисні та ситні. Ці рецепти демонструють щедрість літа.

Якщо вам пощастило з врожаєм персиків, ось кілька способів насолодитися ними як закусками, гарнірами, основними стравами та десертами. Читайте також: Що приготувати з кавуна: незвичні рецепти страв для гурманів Топ-5 рецептів з персиків  Смузі з персиками  Інгредієнти: 2 дуже стиглих банана, нарізаних шматочками 3 персики, 2 нарізаних шматочками, 1 нарізаний скибочками 40 г вівсяних пластівців 600 мл мигдального молока 200 мл ванільного соєвого йогурту жменя льоду Спосіб приготування:  Помістіть всі інгредієнти в блендер (крім персика, що нарізаний скибочками) і змішайте до отримання однорідної маси.

Розлийте по 4 склянках і прикрасьте вівсянкою та персиком. Сорбет персиковий  Інгредієнти:  6 стиглих персиків очищених від кісточок і крупно нарізаних (вага готового продукту близько 650 г) 120 г цукрової пудри ½ лайма, вичавленого соку 1 білок куриного яйця 6 ст.

л малинового джему чи варення Спосіб приготування:  Подрібніть персики, цукор та сік лайма у кухонному комбайні до стану однорідного пюре.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA