книги жінки жіноче лідерство кар'єра уривок уривок з книги

Відновлення самовпевненості та сила без компромісів: читаємо уривок із книжки «Влада»

Сейчас читают: 795
womo.ua

У наш час, коли жінки щодня зіштовхуються з численними викликами та можливостями, а також з усталеними стереотипами і старими парадигмами, надзвичайно важливо відкрити свою внутрішню силу.

Це дозволяє не слідувати шаблонам, а проявляти рішучість і впевненість у своїх діях. Аби досягти професійного успіху, особистого зростання та налагодити взаємини із собою та світом, необхідно, в першу чергу, подолати хибні суспільні бар’єри, і це видання стане незамінним помічником на цьому шляху.

У своїй книзі «Влада: посібник для жінок з життя і керування без вибачень» («POWER: A woman’s guide to living and leading without apology») Кемі Неквапіл яскраво показала шлях до власного прихованого ресурсу, який допоможе стати могутнішою у суспільстві, де влада — інструмент упокорення.

Це міжнародний бестселер, який розвінчує негативні конотації навколо слова «влада» й підкреслює, як важливо для кожної жінки, яка живе в патріархальному суспільстві, нарешті її здобути, аби жити так, як вона хоче. Про авторку:  Кемі Неквапіл, тренерка з етичного коучингу, вчить ефективно використовувати внутрішню силу, спираючись на історії з власного життя.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA