Happy Monday Украина Україна робота освіта поради жінки кар'єра Украина Happy Monday Украина Україна

Різні сценарії планування та розвитку кар’єри на FREE-проєкті від WoMo та Women in Tech

Сейчас читают: 332
womo.ua

Дізнайтеся про зміни на ринку праці та створіть свою кар’єрну стратегію вже 5 вересня на першому вебінарі безкоштовного освітньо-мотиваційного проєкту «Робота і власний бізнес в Україні: навички, технології, майбутнє 2.0».

Початок о 14.00 Доступ до трансляції безкоштовний за попередньою реєстрацією Програма вебінару 14:10-14:55 Спікер: Альона Железняк, Senior IT Recruiter at Qubit Labs Тема: Очікування ІТ бізнесу від кандидатів  в 2024 році Тези виступу: Як змінився ІТ бізнес в Україні та світі: нові реалії, проблеми, рішення.

Очікування роботодавців та критерії відбору: чи дійсно у 2024 все по-новому? Як змінити статус кандидата на статус співробітника і не втратити надію 14:55-14:40 Спікер: Марина Стягайло, CEO NextGenHR Тема: Професії майбутнього: Тренди та можливості 2024-2025  Тези виступу: Революція на ринку праці: кібербезпека, Штучний Інтелект та зелені технології                                                                                        Дистанційна робота та цифрові навички: нові горизонти та виклики                                                                                               Штучний інтелект: майбутнє, яке вже настало 15:40-16:25 Спікер: Наталія Піковець, експертка кар’єрної платформи Happy Monday та членкиня Асоціації Кар’єрних Консультантів України Тема: Як обрати нову професію та побудувати кар’єру Тези виступу: Кар’єрні стратегії Як обрати нову професію та сферу діяльності Модераторка: Іва Козловська, СЕО та співзасновниця Qubit Labs та WiT Ukraine Повна програма з описом змісту освітніх модулів доступна на сайті.

А вже 7 вересня відбудеться перша МЕНТОРСЬКА СЕСІЯ в Zoom, на якій Іва Козловська розповість, як створити пітчдек.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA