маринад рецепти

Рецепти маринованої цибулі до шашлику

Сейчас читают: 469
womo.ua

Спекотне літо, вечори за містом, пікніки на природі важко уявити без шашлику. Але дуже хочеться, щоб він був дійсно смачним, соковитим і танув у роті, а не перетворювався на тверду гуму.

Звичайно, є багато нюансів приготування, але головний секрет стосується саме правильного маринаду, від якого залежить смак і аромат готової страви.

Але який шашлик без маринованої цибулі? Тому ми підготували три найкращих способи, як замаринувати цибулю до шашлику. Читайте також: Що приготувати з персиків: рецепти від салату до тарта Варіант 1  Для приготування маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: синя цибуля (2 шт), петрушка (1 ст.л), цукор (1 ст.л), сіль (1 ст.л), оцет (1 ст.л).

Всі інгредієнти помістити в контейнер. Накрити кришкою і встрянути, доки все гарненько не перемішається. Варіант 2 Для другого варіанту маринованої цибулі до шашлику вам знадобиться: дві цибулини середнього розміру, паприка (1 ст.л), петрушка мілко нарізана (1 ст.л), сік половини лимона.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA