Василиса Фролова Тарас Цимбалюк Ольга Сумська Наталія Могилевська Григорій Решетник Василиса Фролова Тарас Цимбалюк Ольга Сумська Наталія Могилевська

Як зірки відзначали Перший дзвоник: унікальні фото з 1 вересня

Сейчас читают: 886
womo.ua

Перше вересня, попри повномасштабну війну, тисячі українських дітей повертаються за парти. Жіночий портал Womo.ua приєднався до Дня знань і запропонував зіркам українського кіно та телебачення стати героями святкового фотопроєкту, демонструючи, як вони виглядали у цей особливий день.

Тетяна Висоцька — ведуча програм «Вікна-новини», «ДНК. Свої» на СТБ та загальнонаціонального марафону «Єдині новини» Наталія Денисенко — телеведуча, українська акторка, зірка серіалів «Кріпосна.Жадана любов», «Клан ювелірів», «Водоворот» та «Авантюра на двох» Григорій Бакланов — актор, зірка серіалів «Кохання та полумʼя», «Спіймати Кайдаша» на СТБ та к/с «Пекельна Хоругва, або Різдво Козацьке» Василіса Фролова — українська модель, телеведуча та учасниця проєкту «Як ти там?» порталу Womo.ua Народна артистка України Ольга Сумська з мамою Суддя кулінарного реаліті «МастерШеф»-14 на СТБ Ольга Мартиновська з мамою-вчителькою та братом Тарас Цимбалюк — актор, зірка серіалів «Кохання та полумʼя», «Спіймати Кайдаша» на СТБ Наталія Могілевська — співачка та народна артистка України Тетяна Кравченко — акторка детективного серіалу «К.О.Д» на СТБ Григорій Решетник — ведучий проєктів «Холостяк» та «Неймовірна правда про зірок» на СТБ The post Як зірки відзначали Перший дзвоник: унікальні фото з 1 вересня appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA