Covid-19

Мінекономіки повідомило, куди можна витратити гроші з «Національного кешбеку»

Сейчас читают: 789
nedashkivska.com.ua

Кoшти, oтримaні зa прoгрaмoю «Нaціoнaльний кeшбeк», мoжнa будe витрaтити нa оплату комунальних, медичних послуг, витратити получай спорт, кіно, квитки бери потяг або задонатити сверху ЗСУ.

Як передає Укрінформ, оборона це повідомили в Міністерстві економіки. Зазначається, що отримані в межах кешбека кошти можна если витратити на послуги: медичні, комунальні, спорт, кіно, квитки сверху потяг та інші.

Либо задонатити на ЗСУ чи купити військові облігації. «Кешбек — це можливість підтримати українців фінансово, особливо напередодні старту опалювального сезону, адже кошти отримані із кешбеку можна если витрати, зокрема, на оплату комунальних послуг. <…> Кешбек як фигура державної підтримки громадян є більш ефективною про економіки, ніж просто надання коштів, адже формує додатковий попит возьми українські товари.

Це створює робочі місця в Україні і забезпечує податкові надходження», — наголосила перша віцепрем’єр-міністерка — міністерка економіки Юлія Свириденко.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA