Україна місто Київ Концерт війна в Україні новини куди піти Україна місто Київ

Особливий концерт Тартака відбудеться 12 вересня

Сейчас читают: 471
womo.ua

З травня 2022 року Олександр Положинський перебуває в лавах ЗСУ, але зараз служить у Києві на військовому радіо Армія ФМ, тож, з дозволу керівництва, у вільний від виконання службових обовʼязків час, інколи виступає з концертами.

Кошти з виступів Олександр витрачає на підтримку ЗСУ. До того ж концерти сприяють, користуючись військовою  термінологією, морально-психологічному забезпеченню — і цивільних, і військових, які приходять на концерт.

В червні цього року третьому альбому гурту “Тартак” виповнилося 20 років, тож Олександр запропонував колишньому гітаристу і співавтору пісень цього альбому відзначити цю подію спільним концертом.

Муха Мухич погодився, тому з’явилась ексклюзивна нагода послухати наживо всі 15 пісень з ”Музичного Листа Щастя”, серед яких “Стільникове Кохання” (напишу смс), “Я Не Хочу” (бути героєм), “Нашеліто” (сонце пече, річка тече), “Хулігани” (мама любить тата, тато любить маму) та інші улюблені, а для когось і культові пісні.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA