Україна рецепти що приготувати натхнення читання дозвілля Україна

Осінні рецепти з фільмів, які додадуть затишку

Сейчас читают: 760
womo.ua

Осінь — це не лише час, коли ми хочемо насолоджуватися теплими напоями та ароматними стравами, але й час для перегляду улюблених фільмів.

Що може бути краще, ніж поєднати обидва ці задоволення? Пропонуємо вам кілька рецептів з відомих фільмів, які додадуть вашому осінньому вечору особливого затишку. Вишневий пиріг з «Твін Пікс» Загадкова атмосфера «Твін Пікс» заворожує своєю дивною сумішшю містики та повсякденності.

Вишневий пиріг у місцевій кав’ярні став справжнім символом  таємничого міста, де кожен день сповнений нових несподіванок. Насолоджуючись цим десертом ви зможете знов переглянути історію Дейла Купера та Лори Палмер. Рецепт: 1 упаковка листкового тіста 500 г свіжих або заморожених вишень без кісточок 150 г цукру 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю 1 столова ложка лимонного соку 1 чайна ложка ванільного екстракту 1 яйце (для змащування) Приготування: Розігрійте духовку до 190°C.

Змішайте вишні з цукром, крохмалем, лимонним соком і ванільним екстрактом. Розкачайте тісто та викладіть у форму для пирога.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA