поради натхнення вибір редакції

Поради починаючим тарологам від езотерикині та тарологині Тетяни Гай

Сейчас читают: 973
womo.ua

Тетяна Гай, езотерикиня та тарологиня Мистецтво володіння картами Таро – вищий ступінь усвідомлення своєї місії у світі, пошук відповіді на правильно поставлене запитання і вчення про гармонійне сприйняття життя.

Карти Таро можуть допомогти розв’язати особисті проблеми та розібратися у стосунках з близькими людьми, розкрити нові грані своєї особистості й приховані таланти.

Знайомство з картами Таро – це важливий крок на захопливому шляху пізнання світу. Тож хочу висвітлити декілька порад починаючим тарологам. Вибір колоди Перш за все потрібно визначитися та обрати свою робочу колоду.

Робоча колода – це та, за допомогою якої ви отримуєте тільки позитивну енергію, тобто тільки плюси, жодних мінусів. Коли ви можете безпечно працювати, отримувати все більше правильних відповідей, отримувати позитивну енергію від процесу тлумачення.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA