Сша Канада Австралія місто Лос-Анджелес Італія кіно що подивитись Сша Канада Австралія місто Лос-Анджелес Італія

18 чудових детективів-трилерів, від яких буде складно відірватися

Сейчас читают: 124
womo.ua

Інтриги, розслідування, несподівані повороти в сюжетах і фінальні викриття… Усе це, звісно, про детектив — улюблений жанр усіх, кому подобається сушити голову над загадками.

А якщо детектив ще й з домішкою психологічного трилера, то це стовідсоткова гарантія гарного кінодня або вечора.  Госфорд парк / Gosford Park, 2001 Велика Британія, США, Італія Детектив у дусі королеви жанру Агати Крісті від британця Джуліана Феллоуза (саме він є сценаристом улюбленого серіалу королівської сім’ї «Абатство Даунтон») був відзначений «Оскаром» за сценарій.

Уявіть, 30-ті роки, у маєток знатного англійця з’їжджаються британські та американські гості на спільний вікенд. Світські бесіди, полювання, плітки… Але все задоволення обривається раптово вбивством господаря будинку і розслідуванням, що слідує за ним.

У фільмі зібрана ціла плеяда зірок: Меггі Сміт, Гелен Міррен, Майкл Гембон, Емілі Вотсон і багато інших. Безсоння / Insomnia, 2002 США, Канада «Безсоння» — один із тих рідкісних прикладів, коли ти не просто дивишся фільм, а відчуваєш подих вітру і холодні запахи по той бік екрана.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA