Історії щоденної боротьби за базові права людини: новий документальний проєкт від Суспільне

Сейчас читают: 422
womo.ua

16 листопада о 19:00 —  на ютуб-каналі Першого відбудеться прем’єра документальної стрічки що розповість три болісні історії українців які щоденно борються за базові права.

У межах ініціативи «Ілюзія Рівності», ЛГБТКІА+пари та їхні партнери діляться унікальними життєвими історіями. Вони розкривають аспекти свого професійного життя, пов’язаного із службою в Збройних Силах України, а також діляться враженнями про кохання та болючі втрати.

Ці розповіді охоплюють широкий спектр почуттів, таких як страхи та нерозуміння, що є знайомими для кожного. Проєкт ставить на меті розширити свідомість та сприяти відкритому висловленню почуттів, щоб кожна людина могла вільно ділитися своєю унікальною історією. Передпокази документального проєкту «Ілюзія рівності» відбудуться:  24 листопада в Ужгороді 26 листопада в Івано-Франківську 28 листопада у Львові 29 листопада в Києві Герої проєкту зазначають, що попри неприйняття суспільством та стереотипізацію, їхня мета — показати, що бути різними — це нормально.

Проєкт Закону про інститут реєстрованих партнерств спрямований на досягнення рівноправ’я на рівні закону в Україні, створюючи комфортне середовище для всіх.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA