люди друзья

Порада дня від психолога: чим замінити алкоголь у стресових ситуаціях

Сейчас читают: 115
womo.ua

Часто алкоголь вважають найпростішим способом розслабитися. Та насправді міцні напої лише збільшують рівень стресу. Катерина Тімакіна, психологиня «Фонду Маша» В інтерв’ю для YouTube-проєкту Маші Єфросиніної «Екзамен.

Нова реальність» військовий та поет Павло Вишебаба розповів про проблеми з алкоголем серед військових. Людей, які таким чином намагаються зняти стрес, там називають «аватарами».

Але й серед цивільних є «аватари». За статистикою Українського інституту майбутнього, 28% опитаних українців зізнаються, що збільшили вживання алкоголю після початку повномасштабної війни. – Часто людям здається, що випити пару коктейлів у затишному барі або вдома після роботи, щоб розслабитися, це хороша ідея.

Наче алкоголь об’єднує нас та розвантажує після напруженого дня, – говорить голова психологічного напрямку «Фонду Маша» Катерина Тімакіна. – Та є одне але.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA