Сша Конго Скандал жінки згвалтування сексуальне насильство виплати новини світу Сша Конго

У Конго понад 100 жінок зазнали сексуального насильства від працівників ВООЗ: подробиці

Сейчас читают: 239
womo.ua

Всесвітня організація охорони здоровʼя виплатила по 250 доларів «компенсації» жінкам, які зазнали сексуального насильства з боку співробітників ВООЗ під час ліквідації лихоманки Ебола в Конго.

Про це пише Associated Press. Зазначається, що на початку року до країни приїжджала Гаї Гамхеваге, яка керує зусиллями організації щодо запобігання сексуальному насильству.

Вона мала проаналізувати ситуацію з найбільш відомим сексуальним скандалом в історії ВООЗ, що трапився в Конго. Читайте також: У США засудили гінеколога за сексуальне насильство щодо пацієнток: подробиці Відповідно до внутрішнього звіту організації, під час поїздки Гамхеваге зустріла одну з потерпілих жінок.

Вона народила дитину з «вадою розвитку, яка потребує спеціального медичного лікування», що означає ще більші витрати для молодої матері в одній з найбідніших країн світу.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA