Україна медицина благодійність жінки Незламні лікування Україна

Допоможуть позбутися шрамів та рубців: в Україні запустили проєкт для жінок, які постраждали від війни

Сейчас читают: 630
womo.ua

У жовтні 2023 року L’Oréal Україна спільно з Національним реабілітаційним центром НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) запустили Всеукраїнський соціальний проєкт під назвою «(Не) До краси», мета якого допомогти жінкам прибрати шрами й рубці на тілі, отримані внаслідок війни, а також поліпшити свій ментальний стан. Читайте також: В Одесі безоплатно лікуватимуть бійців, які отримали опіки та шрами від війни: подробиці Зазначається, що кожна учасниця проєкту отримає консультацію спеціалістів із пластичної хірургії, естетичної медицини та, за потреби, консультацію від інших лікарів.

Залежно від наслідків фізичної травми обиратимуть індивідуальну тактику лікування: оперативні втручання, шліфування рубців, косметологічні процедури. Читайте також: Проєкт «Неопалимі»: в Україні безоплатно лікуватимуть людей, які отримали шрами від війни Також учасниці матимуть змогу відвідати сеанси тілесно-орієнтованої й розмовної психотерапії, де їм допоможуть знову прийняти себе і своє тіло.

Усі ці послуги надаватимуть безплатно. Щоб стати учасницею соціального проєкту, потрібно заповнити заявку за посиланням. Фото: L’Oréal The post Допоможуть позбутися шрамів та рубців: в Україні запустили проєкт для жінок, які постраждали від війни appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA