Mary Kay бізнес успішна жінка Mary Kay

Звільни свій потенціал: модель успіху для підприємиць від Mary Kay

Сейчас читают: 925
womo.ua

19 листопада — Міжнародний День жіночого підприємництва. Зроби цей день своїм професійним святом разом з Mary Kay! Стереотип про бізнес, як суто чоловічу справу, побудовану на холодному розрахунку, спростовується рік за роком.

Водночас роль якостей, які звикли вважати жіночими, досі недооцінена. Однак спосіб мислити й діяти як жінка може бути не завадою успіху, а перевагою, можливістю для процвітання.

Уже 60 років цю перевагу використовують підприємиці, що співпрацюють із косметичним брендом Mary Kay. ЕМОЦІЇ – ЕНЕРГІЯ БІЗНЕСУ Обожнюєш, коли тобою цікавляться, хвалять, підбадьорюють та підтримують?

Вмієш дарувати приємні емоції оточуючим? Зроби це головним драйвером для розвитку власної справи. Саме це роблять Консультантки з краси Mary Kay, що дає їм змогу будувати теплі стосунки з клієнтками, створювати й надихати свої бізнес-команди.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA