Сша школа бізнес підлітки Сша

Покоління Z про бізнес та нову реальність: 27 лютого у Києві відбудеться безкоштовна конференція унікальних підлітків Zavtrа

Сейчас читают: 300
womo.ua

Що цікавить сучасне покоління? Як з ним працювати, як продавати зумерам та як з ними розмовляти однією мовою? У Києві 27 лютого відбудеться безкоштовна онлайн-конференція Zavtrа, на якій 29 спікерів будуть говорити про можливості для покоління Z.

Успішні підлітки, які попри свій вік та обставини запускають стартапи, роблять наукові відкриття, перемагають в олімпіадах світового рівня та крок за кроком будують нову реальність, розкажуть, як вони це роблять та допоможуть вам підготуватися до найближчого майбутнього, яке вони вже будують.  «У сучасних дітей дуже допитливий розум та велике бажання отримувати  результат за наявності умов для реалізації (у швидкому доступі матеріали, інформація).

Тому діти зацікавлені втілювати свої ідеї в життя. Особливо, коли учні отримують підтримку в школі, в нашому випадку це різні конкурси бізнес ідей, проектні роботи — виходять чудові проекти, прокачуються необхідні компетентності сучасної людини, дитина готується до реального життя, стає відкрита до інновацій», — каже спікерка Zavtra, заступниця директора з формаційної програми у школі повного дня КМДШ_Голосіїв Олена Кузовенкова.

На конференції випускниця Європейського колегіуму, яка навчається в Connecticut College в США Оля Василів, розробники розумної світлодіодної маски Qudi Mask Михайло Чумаченко та засновник та CEO компанії Harmix Назар Поночовий, блогерка у Instagram та TikTok, яка веде освітнє тревел-шоу «УніверCheck» Лера Педан та Ірина Шевчук, провідний маркетинг спеціаліст EPAM University розкажуть про реальні приклади успішного соціального підприємництва, як обрати університет мрії в Україні, як обрати свою професію і чи варто звернути увагу на ІТ та переконатися, що вона — «ваша».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA