Сша серіали що подивитися Сша

5 нових атмосферних серіалів про шахраїв і злочинців

Сейчас читают: 830
cosmo.com.ua

Схоже, 2022 рік буде багатим на авантюрні серіали про шахраїв, крадіїв і злочинців. Шоу «Винаходячи Анну», яке з`яивлося у доступі тиждень тому, стало тільки відправною точкою у цілій низці подібних проектів.

І, варто відмітити, що всі вони зняті на основі реальних історій. Нижче ми зібрали 5 нових атмосферних серіалів про шахраїв та злочинців, які будуть обговорювати всі цього року.  Винаходячи Анну (Inventing Anna) Біографічний серіал від Netflix про відому російську аферистку Анну Сорокіну всього за кілька днів став одним з найпопулярніших у США і Великій Британії.

Події серіалу присвячені тому, як Анна, видаючи себе за спадкоємицю німецького бізнесмена, «кинула» еліту Мангеттена на мільйони доларів.

За це у 2019-му її засудили до 12 років ув’язнення, проте вона не стала менш популярною. Щоб отримати дозвіл від Сорокіної на екранізацію її афер, Netflix заплатив їй 317 тисяч доларів. Ми прогоріли (WeCrashed) 18 березня ми побачимо серіал з Джаредом Лето і Енн Гетевей в головних ролях, який цілком здатний побити рекорд шоу «Винаходячи Анну».

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA