місто Ужгород арт-терапия місто Ужгород

ООН профінансувала ужгородський кар’єрний «ВОНА хаб»

Сейчас читают: 465
womo.ua

«ВОНА хаб» – це проєкт, що реалізується Фондом ООН у галузі народонаселення в Україні UNFPA, спрямований на розвиток професійного потенціалу та фінансової спроможності жінок, які постраждали від домашнього або гендерно зумовленого насильства, або пеербувають в групі ризику.

У базі хабу в місті Ужгород наразі – 250 жінок: як закарпатки, так і ті, які через війну приїхали у пошуках прихистку. Зокрема, кар’єрний хаб допоміг із працевлаштуванням уже близько 50 жінкам.

Цьому сприяла співпраця з релокованим бізнесом, обласним і міським центрами зайнятості. Також у «ВОНА хаб» жінки мають можливість перекваліфіковуватись – тут проводять курси масажу, бухгалтерського обліку, ІТ тощо.

У «ВОНА хаб» наголошують, що, зокрема, один із видів насилля – економічна неспроможність, тож навіть на арт-терапіях, які проводять щосереди, торкаються цієї теми.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA