Сша війна в Україні новини діти знаменитостей Сша

Олена Шоптенко зізналася, чому не готова повернутися в Україну разом із сином

Сейчас читают: 817
hochu.ua

Українська танцівниця Олена Шоптенко, розвитку кар'єри якої допоміг Володимир Зеленський, заговорила про своє повернення в Україну.

Наразі хореографиня живе в Австрії разом із сином, однак чи планує вона незабаром повернутися додому - дізнавайтеся на HOCHU.ua!В інтерв'ю ЖВЛ Олена Шоптенко зізналася, що сама часто буває в Україні, проте поки не ризикує привозити додому рідного сина.

Під час кожної поїздки знаменитої мами до Києва, 5-річний Олексій залишається зі своєю бабусею в Польщі.Я до Києва жодного разу його не привозила, чесно кажучи, я боюся.

Я не готова,- зізналася танцівниця.Фото: instagram.com/alena_shoptenko Читати також Тарас Тополя відповів, чи повернеться Alyosha з дітьми в Україну Альона розповіла, що за кордоном у неї з'явилося багато близьких друзів, з якими вона може ненадовго залишити сина і не хвилюватися за нього.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA