України Олена Зеленська місто Київ Велика Британія війна Росії проти України війна в Україні України Олена Зеленська місто Київ

В Україну приїхав британський комік Стівен Фрай: зустрівся з українцями, які постраждали від війни

Сейчас читают: 348
womo.ua

Популярний британський актор та письменник Стівен Фрай оголосив про своє прибуття до української столиці Києва. Про це він повідомив в Instagram. Читайте також: Актор серіалу «Надприродне» закликав задонатити на розмінування України: фото та деталі Письменник поділився з підписниками фотографією з поїзда «Укрзалізниці», знімком маски для самодопомоги в київському готелі, написом «укриття».

Також він показав свою вечерю. Читайте також: Байден приїхав до України: причина візиту та деталі розмови із Зеленським Фрай зазначив, що прийняв запрошення на саміт з питань психічного здоров’я від Адміністрації Президента України. Читайте також: Гаррі Стайлс підтримав Україну на концерті у Польщі: фото та відео Як зазначили організатори третього Саміту перших леді й джентльменів, Фрай буде ведучим на заході, який пройде 6 вересня в Києві. Читайте також: День народження Бейонсе: 42 факти про попікону, яка увійшла в історію Як відомо, у 2021 році перша леді України Олена Зеленська заснувала міжнародне об’єднання подружжя перших осіб світу для обміну досвідом та реалізації спільних проєктів заради добробуту людей у світі.

The post В Україну приїхав британський комік Стівен Фрай: зустрівся з українцями, які постраждали від війни appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA