діти пологи розслідування

На Хмельниччині породілля заявила про знущання при пологах: подробиці

Сейчас читают: 365
womo.ua

У Волочиську на Хмельниччині Тетяна Галущак заявила про знущання під час пологів, після чого її новонароджена дитина опинилась у реанімації.

Про ситуацію Тетяна розповіла в соцмережах За словами породіллі, під час пологів у Волочиській багатопрофільній лікарні її лікарка та інші акушерки «витискали» з неї малюка, били її по обличчю та відливали водою, обзивали та звинувачували в тому, що вона «неправильно тужиться». Читайте також: Пологи без світла та медикаментів: у Бучі жінка народила вдома дівчинку Новонароджений син жінки Павло вже 49 днів перебуває в реанімації у важкому стані.

Мати звинувачує лікарку Волочиської багатопрофільної лікарні у недбалості. Поліція Хмельницької області повідомила, що відкрила кримінальне провадження за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником та розпочала досудове розслідування. Читайте також: Пологи під час війни: природні, партнерські, домашні, у бліндажі та з перепалюванням пуповини Про жахливі пологи Тетяна розповіла у своєму Instagram: Додамо, що хмельницькі правоохоронці розпочали розслідування. Читайте також: Неонатологи вручну робили недоношеному немовляті вентиляцію легенів на шляху в укриття — акушер про пологи на війні Зазначається, що якщо провину лікарки доведуть, їй загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років або позбавленням волі на строк до 3 років.

Також лікарку позбавлять права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років. The post На Хмельниччині породілля заявила про знущання при пологах: подробиці appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA