Нео

Королева Єлизавета ІІ: 26 відомих висловів монарха

Сейчас читают: 594
womo.ua

Королева Єлизавета II була на троні Великої Британії 69 років до самої своєї смерті 8 вересня 2022 року. Вона увійшла в історію як жінка, що найдовше правила державою і була відома своїми висловлюваннями.

Нижче — цитати монарха про життя, королівські обов’язки та сім’ю.  «Ми знаємо, що нагородою є мир на землі, доброзичливість до людей, але ми не можемо здобути її без рішучості та спільних зусиль». «Навіть коли ваше життя здається дуже одноманітним, те, що ви робите, завжди має справжню цінність і важливе значення для ваших побратимів». «У мене таке обличчя, що якщо я не посміхаюся, я виглядаю сердитою». «Мене з дитинства вчили не показувати на публіці свої емоції». «Людина здатна на багато що, якщо її правильно навчали.

Я сподіваюся, що мене правильно навчали». «Певною мірою у мене не було часу на підготовку. Мій батько (король Великобританії Георг VI) помер надто молодим й занадто несподівано.

Мені довелося подорослішати, прийняти свою долю й стати тою, ким я є. Тому що спадкоємність – це дуже важливо. Це робота на все життя». «Корона Британської імперії громіздка.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA