України Олена Зеленська люди України Олена Зеленська

Останній портрет королеви Єлизавети II

Сейчас читают: 603
vogue.ua

Напередодні похорону Єлизавети II, Букінгемський палац представив новий — і останній — портрет покійної королеви. Останній портрет королеви зробив Ранальдом Маккечні.

На ньому Єлизавета II зображена усміхнена, у блакитному костюмі, який підкреслює колір її очей. На фото королева одягнена у своє фірмове намисто з трьох ниток перлів і відповідні сережки.

На її грудях прикріплена брошка з аквамарином, яку їй подарував батько, король Георг VI, на її 18-річчя. «Напередодні державних похоронів Її Величності Королеви опубліковано нову фотографію, — написала королівська родина у Twitter. — Фотографію було зроблено з нагоди Платинового ювілею Її Величності — першого британського монарха, який досяг цієї віхи».

У понеділок, 19 вересня, у Вестмінстерському абатстві відбулися похорони королеви Єлизавети II. Вшанувати пам'ять королеви прибуло чимало світових лідерів та поважних осіб, зокрема перша леді України Олена Зеленська.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA