Кейт Бланшетт Украина місто Харків люди Нео Кейт Бланшетт Украина місто Харків

Кейт Бланшетт спродюсувала документальную стрічку про Харків під час війни

Сейчас читают: 194
vogue.ua

Знаменитості з усього світу продовжують підтримувати Україну. Так, актриса та посол ООН Кейт Бланшетт днями представила документальную стрічку про Харків, яку спродюсувала разом з британським каналом Channel 4 Plus.

Також акторка озвучила фільм про події в Харкові під час повномасштабної війни. Важливо, що він зазвучить на увесь світ саме її потужним голосом.

Стрічка має назву Ukraine: Life Under Attack: Dispatches. За словами продюсерів, це "історія битви за Харків очима мирних жителів і працівників служби надзвичайних ситуацій, на яких випав основний тягар російської навали".

Головні герої стрічки, що триває майже годину – пожежник Роман та його команда, що рятували місто від пожеж, викликаних вибухами; а також парамедикині Тетяна та Ірина, що не тільки рятували поранених, але й щоденно допомагали людям, які провели декілька місяців в метро під обстрілами.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA