Украина уроки Нео Украина

Global Teacher Prize Ukraine оголошує збір історій про вчителів воєнного часу

Сейчас читают: 435
womo.ua

Щорічна премія Global Teacher Prize Ukraine змінює формат. Цьогоріч не визначатимуть фіналістів і фіналісток, не буде вручення золотих статуеток та церемонії з червоною доріжкою, але, як і раніше, буде можливість номінувати вчителя за його внесок.

Організатори збирають історії про вчителів воєнного часу. Про це повідомила пресслужба премії. Унаслідок повномасштабної війни, яку росія розгорнула на території України 24 лютого, 2129 закладів освіти вже постраждали від бомбардувань та обстрілів, з них 216  зруйновано повністю.

Хтось пішов на фронт, інші — проводять уроки у бомбосховищах. Громадська спілка “Освіторія”, яка є організатором премії, збиратиме і розповідатиме історії про вчителів, які попри все залишаються агентами змін. «Ми хочемо розповісти різні історії освітян, що однаково заслуговують на всі існуючі нагороди та внесок яких неможливо порівняти чи оцінити.

Але наш традиційний формат премії обов’язково повернеться наступного року після перемоги», — говорить голова спілки «Освіторія», засновниця премії Зоя Литвин.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA