школа

Освіта під час війни: як дистанційна школа Libera School дає змогу навчатися українським дітям

Сейчас читают: 253
womo.ua

Із початком повномасштабної війни багато українських дітей опинилися за кордоном чи переїхали з домівок в інші регіони України через бойові дії та окупацію територій.

При цьому більшість з цих дітей — школярі. Школи можуть не витримати такого навантаження учнів, а навчання за кордоном не дає того розуміння предметів, адже ведеться здебільшого іноземною мовою, а не звичною українською для дитини.

Особливо складно тим дітям, які завершують школу і скоро їм доведеться поступати до вишів. Дистанційна школа Libera School рік готувалася до відкриття, прагнучи об’єднати та надати батькам та учням усі переваги дистанційного навчання.

Почалася війна, але педагогічний склад не припинив роботу, а навпаки, зі ще більшим прагненням почав підготовку, і наразі вже набирає учнів, у тому числі й тих, які змушені були переїхати через бойові дії.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA