місто Odessa Бизнес Война ресторан місто Odessa

Як відновити ресторанний бізнес під час війни: Досвід співвласниці ресторанної мережі Rose Family

Сейчас читают: 840
womo.ua

Альона Бебко-Мінаєва, рестораторка Війна захопила кожний бізнес зненацька. Одні вирішили закритися, другі одразу організували релокейт і перевезли команду у безпечне місце, треті почали волонтерити і робити все можливе для перемоги країни.

До останніх належить Rose Family — мережа київських закладів (Spicy NoSpicy, Odessa, “Юки Чапуки” та “Бути Софі”). Співвласниця мережі та рестораторка Альона Бебко-Мінаєва у колонці для WoMo розповіла, як їм владось відновити ресторанний бізнес під час війни та як зараз мотивувати себе та співробітників.

Сімейний бізнес — це як ще одна дитина: неможливо від неї відмовитися тільки через складний характер чи перехідний період. Не можна сказати, що ти втомився чи в тебе немає ресурсу.

Попри зовнішні умови чи внутрішній стан, ти маєш продовжувати працювати, виплачувати зарплату співробітникам, шукати нові варіанти розвитку.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA