Мода натхнення Etnodim дроп

Etnodim випустив різдвяний дроп, присвячений зимовим святам

Сейчас читают: 788
womo.ua

До колекції увійшли традиційні вишиті сорочки, жилетки та кишеньки з елементами різних святкових символів. Це насамперед образ кози – головної особи під час зимових свят та зірка – традиційний атрибут Різдвяного колядування.

Жилетка Koza. Фото: https://etnodim.ua Так жилетка Zirka виготовлена з вовняної пальтової тканини та прикрашена кишенями з листочками й контрастними вставками та вишивкою. Читайте також: Etnodim випустив книжку з гуцульськими колядками «Аби си ни загубило» У новому дропі представлена також і сумка-кишенька Koza зі шнурками-зав’язками збоку на талії.

Краї кишеньки прикрашені контрастною лляною стрічкою. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Etnodim випустив різдвяний дроп, присвячений зимовим святам appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA