колядки новий рік натхнення Різдво Etnodim

Etnodim випустив книжку з гуцульськими колядками «Аби си ни загубило»

Сейчас читают: 159
womo.ua

Спочатку була книжка. А історія цієї книжки почалася зі старого зошита, що у свою чергу з’явився завдяки стародавнім традиціям пращурів складати і записувати святкові пісні.

Про все це відомий бренд Etnodim створив документальний фільм «Криворівня. Різдвяна історія “Аби си ни загубило”». Укладачем книжки став український фотограф Артем Горайзон.

Він пригадав, що у селі Криворівня Івано-Франківської області колись давно був зошит, у якому були записані пісні до різдвяних свят.

Але він загубився у 2000-х роках. Артем відшукав записи «колід, плєс, співанок, пісень та оповідок», зібрав, доповнив та уклав їх у книгу. Читайте також: Etnodim випустив обмежену колекцію за мотивами робіт українських митців Історія молодого автора книжки надихнула бренд на документальну різдвяну історію, щоб старовинні пісні лунали не тільки на Гуцульщині, а й за її межами. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: Facebook, Telegram, Instagram The post Etnodim випустив книжку з гуцульськими колядками «Аби си ни загубило» appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA