бренд прикраси українські бренди бренди прикраса мода 2024

Бренд CDD Jewelry випустив колекцію прикрас, натхнену діаграмою українського вченого Георгія Вороного: фото

Сейчас читают: 223
womo.ua

Український бренд прикрас CDD Jewelry випустив колекцію LINKED, натхнену діаграмою українського математика Георгія Вороного.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Ідеї на подарунок: ювелірні прикраси від українських брендів В основі бачення бренду ховається алгоритм українського математика Георгія Вороного — деконструкція діаграми. Читайте також: Модна зима 2024: головні убори від українських брендів У цій колекції кожен елемент втілює автентичність і синергію.

Бренд стоврив прикраси у сріблі 925 проби та зототі: кулон на довгому ланцюжку, сережки, підвіски й кулони. Читайте також: Український бренд в’язаного одягу Lеsi Pak випустив різдвяний дроп для дорослих: фото Ціни:  Сережки пов’язані великі (срібло) — $245.00.

Сережки зв’язані середні (срібло) — $155.00. Підвіска пов’язана велика (срібло) — $135.00. Зв’язаний кулон маленький (золото) — $590.00.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA