Канада Мода бренд українська мода вишиванка бренд одягу бренди одягу Канада

Український бренд CHERNIKOVA випустив одяг з орнаментами зі старовинних вишивок: фото

Сейчас читают: 161
womo.ua

Український бренд вишитого та етнічного одягу CHERNIKOVA представив нову колекцію одягу, у якій відтворені орнаменти зі старовинних вишивок, візерунків з одягу та предметів побуту бойків в авторській інтерпретації.

Зазначимо, що колекція була натхнена експедиціями Бойківським етнокультурним регіоном у рамках проєкту «Бойківські Карпати», що тривали з травня до грудня 2023 року.

До її складу входять два жакети, куртки, спідниця та п’ять суконь. Читайте також: Український бренд одягу Vika Adamskaya присвятив колекцію українській кухні: фото Додамо, що вперше колекція була представлена на виставці в Торонто (Канада) 5 листопада 2023 року. Читайте також: Etnodim та Музей Івана Гончара презентували колекцію вишитого одягу: фото Проєкт «Бойківські Карпати» ініціював департамент міжнародного співробітництва та євроінтеграції громад Івано-Франківської облдержадміністрації за партнерської участі 12 територіальних громад Прикарпаття і волонтерів.

Його мета — збільшення туристичної привабливості Східної Бойківщини та розвиток туристичного бізнесу. Долучайтесь до наших соцмереж, аби бути в курсі усіх важливих новин та подій: FacebookTelegramInstagram The post Український бренд CHERNIKOVA випустив одяг з орнаментами зі старовинних вишивок: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA