Україна війна в Україні Україна

«691 день, що вирішує твоє майбутнє». Проєкт, присвячений Україні, представили в Давосі

Сейчас читают: 426
womo.ua

Сьогодні, 15 січня, у швейцарському Давосі починає працювати Всесвітній економічний форум. Фонд Віктора Пінчука став співорганізатором Українського дому в Швейцарії та представив проєкт «691 день, що вирішує твоє майбутнє».

Цьогоріч Український дім повернувся в Давос, щоб привернути увагу до незламності українців та наголосити, що Україна потребує незмінної підтримки міжнародних партнерів. «691 день, що вирішує твоє майбутнє» — це оформлена виставкова зона і одночасно простір для дискусій та дебатів, де українська делегація намагається ініціювати дискусію про переможне післявоєнне майбутнє України.

У межах виставки розміщені відеопортрети та історії про Україну, які були створені чотирма сучасними українськими художниками.

Виставка розповідає про українців, що продовжують відстоювати свободу, зазнають втрат та здобувають перемоги. Просто спить, 2024.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA