місто Вікторія бренд українські бренди колекція бренд одягу бренди одягу Різдво дроп місто Вікторія

Український бренд в’язаного одягу Lеsi Pak випустив різдвяний дроп для дорослих: фото

Сейчас читают: 225
womo.ua

Львівський бренд одягу для немовлят Lesi Pak презентував різдвяний дроп для дорослих задля створення парних сімейних образів.

Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду. Читайте також: Гардероб для новорічної ночі: святкове вбрання від українських брендів Зазначається, що бренд вирішив розширити колекцію в’язаного одягу, представивши найновіші вироби для дорослих: плетену хустину і затишний сардак, які ідеально підходять для того, щоб зігрітися протягом цього тривалого зимового сезону. Читайте також: Модна зима 2023: головні убори від українських брендів Вироби виготовлені вручну вмілими українськими майстрами з використанням натуральних ниток.

Обличчям колекції стала Вікторія Жир, стилістка та засновниця телеграм-каналу ZHYR, яка про своє знайомство з колекцією розповідає: Читайте також: Що подарувати на Різдво чи Новий рік близькій людині: ювелірні прикраси від українських брендів The post Український бренд в’язаного одягу Lеsi Pak випустив різдвяний дроп для дорослих: фото appeared first on WoMo — видання для дивовижних жінок.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA