Мода бренд українська мода День святого Валентина українські бренди білизна

До Дня св. Валентина: бренд Anoeses випустив червону колекцію інтимного одягу та аксесуарів

Сейчас читают: 659
womo.ua

Український бренд інтимного одягу та аксесуарів Anoeses випустив лімітовану колекцію «LOVE NOTE». Про це йдеться на Instagram-сторінці бренду.

Колекція складається з трьох образів та одного окремого набору бондажних аксесуарів для любителів експериментів. Усі вироби, звичайно, виконані в монохромному яскраво червоному кольорі з золотою фурнітурою. Читайте також: Мода весна-літо 2024: український бренд DARJA DONEZZ випустив нову колекцію Що випустив бренд Anoeses до Дня святого Валентина:  Набір білизни «Love on the Brain».

Набір шкіряних аксесуарів «You’re Mine». Комплект «Fierce Passion» — латексний кроп-топ без рукавів та мініспідниця із завищеною талією.

Латексна сукня «I Want All of You». Кожен із виробів буде запакований у святкову червону коробку. Придбати речі з цієї колекції можна буде на протязі лише двох місяців. Читайте також: Український бренд запустив соціальний проєкт на підтримку ЛГБТК+ Також бренд пропонує створити вироби за особистими мірками за розмірною сіткою до 2XL.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA