традиции праздники интересные праздники семейные традиции листівки

День бабусь та дідусів — привітання, листівки, вірші

Сейчас читают: 893
liza.ua

День бабусь і дідусів щороку відзначають 28 жовтня. Це особливе свято, яке хочеться відсвяткувати з найріднішими. Цьогоріч воно припадає на неділю, тож, обов’язково завітай до своїх бабусі та дідуся, і привітай їх.

А якщо такої можливості немає, надішли листівку або вітання. Переконані, вони будуть приємно вражені.Радості та здоров’я бажаємо, Душевної сили про запас, І низький уклін вам, рідні, За все, що робите для нас, За ваші невптомні турботи, За достаток сімейного тепла, Дай Бог, щоб у всьому вам І далі хай кожна днина казкою була.***Немає слів, щоб вдячність передати За вашу доброту та за любов, За світ казок, що ви нам дарували І за тепло, що дарите нам знов.

Нехай вам завжди таланить, рідні, Нехай в саду життя тьохкають солов’ї, Бажаєм вам за сто в здоров’ї жити, Добра і щастя в вашому житті!***Здоров’я поспішаєм побажати, І літ багато золотих прожити, Бажаємо не тільки онуків доглядати, А й правнуків женити.Від усієї душі бажаємо вам, бабусю і дідусю, міцного здоров’я на

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA