люди позитив душа ласки листівки

Всесвітній день доброти: привітання та листівки

Сейчас читают: 169
liza.ua

Щорічно, 13 листопада, у багатьох країнах світу відзначають зворушливе свято — Всесвітній день доброти.І хоча в Україні його не відзначають офіційно, ніщо не заважає приєднатися до прекрасної ініціативи самостійно.

А якщо хочете нагадати про свято близьким, можна відправити листівку і слова привітання.Світу не вистачає доброти, і з ним своєю поділися, і крапелька твого добра точно зробить світліше життя.У день всесвітньої доброти бажаю один до одного протягнути долоні, і добром, ласкою і теплом, нехай цей день ваше життя наповнить.***У день Всесвітній доброти, від щирого серця вам побажаю якомога більше теплоти, і щастя вам без краю.Не бійтеся віддавати добро і радість близьким, і нехай прибуде благодать, а життя за все дякує надлишком!***У день Всесвітній доброти я всіх близьких вітаю!

Бажаю миру, щастя, теплоти і радості у ваших душах побажаю!Світом нехай править доброта, нехай не залишить місця злості, і всіх печалей, болю і образ ви скоріше важкий тягар скиньте.***У день Всесвітній

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA