стихи День студента листівки

День студента – вітання та листівки

Сейчас читают: 268
liza.ua

День студента, який відзначають на міжнародному рівні ось вже більше 70 років, ми традиційно святуємо 17 листопада. Ми підготували цікаві привітання у віршах та прозі, а також гарні картинки та листівки.

Скористайтеся ними, привітай своїх родичів та знайомих — студентів зі святом!Цікаво, що дата була обрана не випадково і пов’язана вона з демонстрацією студентів в Чехословаччині, в ході якої загинув один студент Ян Оплетал, а більше тисячі студентів були затримані і заслані в концтабір.

День студентів — це ще одна можливість об’єднатися!Я вітаю з Днем студента, З одним з найкращих днів. Бережи прекрасні моменти Безтурботного юнацтва свогоГуляй на повну, не бійся, Іди в кіно, танцюй і співай.

Про пари ти не турбуйся, Сьогодні можна — день такий.Нехай буде в житті все на відмінно, Навчання буде на ура. Нехай щастить на фронті особистому.

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA