картинки праздник открытки поздравления листівки

День ангела Світлани. Привітання, листівки, картинки

Сейчас читают: 662
liza.ua

День ангела Світлани відзначаємо тричі на рік — в лютому, квітні та в листопаді. Обери привітання, листівки та красиві картинки, аби на іменини поздоровити Світлану з днем її святої покровительки.Цікаво, що у православних святцях ім’я Світлана відсутнє.

Натомість ми вітаємо з днем ангела усіх Світланок у день вшанування пам’яті великомучениці Фотинії.День Світлани відзначається тричі протягом року, і дата його лишається завжди незмінною:Зазвичай радять вітати іменинника в той день, який календарно найближчий до його власного дня народження, та основним Днем ангела для Світлан вважається 26 лютого.Ми зібрали красиві привітання у віршах, поздоровлення у вигляді яскравих листівок та прикольних картинок — обирай і вітай усіх знайомих на ім’я Світлана!В День Ангела Світлані бажаю любові І головне — яскравих перемог, Натхнення я бажаю і здоров’я І хай Світланку оберігає Бог!***Світланка — сонечко яскраве та ясне, У житті її радість нехай не мине, У День ангела я здоров’я бажаю, І щиро зі

Сайт skuke.net - агрегатор статей из открытых источников. Источник указан в начале и в конце анонса. Вы можете пожаловаться на статью, если находите её недостоверной.

Ещё по этой же теме

DMCA